Hjem | Nyheter | Viktige ting du trenger å kjøpe for å ta vare på din nye valp

Viktige ting du trenger å kjøpe for å ta vare på din nye valp

En valp er en ny og spennende tilvekst i livet ditt, men det krever også mye arbeid å ta vare på en liten hundevalp. Når du bringer en valp hjem, er det flere ting du bør ha på plass for å sikre at valpen har alt den trenger for å trives og vokse opp til å bli en sunn og lykkelig voksen hund. Her er en liste over 10 viktige ting du bør kjøpe for å ta vare på din nye valp:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.03.23

 1. Hundemat og snacks
  En sunn og balansert diett er viktig for å sikre at valpen din får alle næringsstoffene den trenger for å vokse og utvikle seg. Velg en hundemat som er laget spesielt for valper, da den vil inneholde de nødvendige næringsstoffene og kaloriene som en voksende hund trenger. Du kan også kjøpe snacks som er spesielt laget for valper, da de er mindre og mykere enn snacks som er laget for voksne hunder.

 2. Vannskål
  Valper trenger å ha tilgang til friskt vann hele tiden, så det er viktig å ha en vannskål som er stor nok til å gi valpen rikelig med vann. Du kan velge en enkel plastskål eller en mer solid keramisk skål.

 3. Hundeseng
  En hundeseng gir valpen din en trygg og behagelig plass å sove på. Velg en seng som passer til størrelsen på valpen din, da en for stor seng kan føles utrygg og en for liten seng vil ikke være komfortabel for valpen.

 4. Hundebur
  Et hundebur kan være en god måte å lære valpen å føle seg trygg og rolig når den er alene. Det kan også hjelpe med trening av potetrenhet, og gi valpen en plass å sove eller hvile.

 5. Hundeleker
  Valper trenger å leke for å utforske og utvikle seg, så det er viktig å ha leker tilgjengelig for dem. Velg leker som er trygge for valpen og ikke inneholder små deler som kan svelges eller inhaleres.

 6. Hundesjampo
  Valper kan bli skitne og stinke, så det er viktig å ha en hundesjampo som er spesielt utviklet for valper. En mild og skånsom sjampo vil ikke irritere valpens sensitive hud.

 7. Hundebørste
  Å børste valpens pels regelmessig kan hjelpe med å fjerne døde hår og hindre floker og knuter. Velg en børste som passer til valpens pels og størrelse.

 8. Hundetannbørste og tannkrem
  God tannhelse er viktig for valper så vel som voksne hunder. En hundetannbørste og tannkrem kan hjelpe til med å forebygge tannsykdommer.

Credits
Photo by Mathis Jrdl on Unsplash


De beste nettbutikkene


Nettbutikker i kategorien Hund
HundSe alle (17 stk.)

Nettbutikker i kategorien Katt
KattSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Reptil
ReptilSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Smådyr
SmådyrSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Fugl
FuglSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Fisk
FiskSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Hest
HestSe alle (5 stk.)

Nettbutikker i kategorien Diverse
DiverseSe alle (52 stk.)

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no