Hjem | Nyheter | De forskjellige hundelekene – og hva de gjør

De forskjellige hundelekene – og hva de gjør

Hundeleker er viktige for å holde hunden din aktiv, sunn og glad. Enten du har en valp eller en voksen hund, er det viktig å ha et utvalg av hundeleker for å holde dem opptatt og fornøyd. Her er noen forskjellige typer hundeleker du kan vurdere å kjøpe for din firbente venn:

Forfatter: Redaktør
Publisert: 29.03.23

 • Tyggeleker
  Tyggeleker er en av de mest populære typene hundeleker. De er laget av holdbare materialer som kan tåle tennene og kjevene til selv den mest ivrige tyggeren. Tyggeleker kommer i forskjellige former og størrelser, og noen av de vanligste materialene inkluderer gummi, nylon og lær. Noen av de mest populære merkene av tyggeleker er KONG og Nylabone.

 • Baller
  Baller er en annen klassisk hundeleke. De kommer i forskjellige størrelser og teksturer, fra myke stoffballer til holdbare gummi- eller plastballer. Noen baller har også spesielle funksjoner, som å lyse opp i mørket eller å ha en sporlukt som stimulerer hundens nysgjerrighet. Ballleker kan også brukes som et verktøy i trening av hunden din, for eksempel i apportering.

 • Intelligensleker / aktivitetsleker
  Intelligensleker (eller hjernetrim for hunder er det noen som sier) er leker som er designet for å utfordre hundens mentale evner og stimulere til læring. De kan inkludere labyrinter, puslespill eller interaktive leker som gir hunden din en belønning når den løser en oppgave. Intelligensleker kan være spesielt nyttige for hunder som kjeder seg lett eller som trenger å utvikle mentale ferdigheter.

 • KastelekerHundeleker og forklaring


  Kasteleker er leker som er laget for å bli kastet og fanget. De inkluderer frisbeer, ringer og boomeranger. Kasteleker kan brukes som et verktøy i trening av hunden din, for eksempel å trene hunden til å hente og slippe på kommando, eller å øve på reaksjonsevne og koordinasjon.

   

 • Vannleker
  Vannleker er perfekte for sommerdager eller hvis hunden din elsker å bade. Disse lekene kan inkludere flytende baller eller frisbeer som kan brukes på vann, eller til og med vannsprutere eller vannfontener som gir hunden din en morsom måte å kjøle seg ned på. Sørg for å velge leker som er sikre og holdbare nok til å tåle vannleker.

 • Knuteleker
  Knuteleker er laget av tau og kommer i forskjellige størrelser og former. De kan brukes som tyggeleker eller som en måte å trene hunden din til å holde fast i noe og slippe på kommando. Knuteleker kan også brukes som en interaktiv leke mellom deg og hunden din.

 • Pipedyr
  Pipedyr er leker som har en innebygd pipelyd når de blir presset eller tygget på. Disse lekene kan være veldig underholdende for hunden din, spesielt hvis den liker å lage lyder. Vær oppmerksom på at noen hunder kan være mer aggressive med pipedyr, så det er viktig å overvåke leken og bytte ut leker som blir ødelagt eller ødelagt. Grunnen til at dem piper? Det er for å simulere lyden av et dyr som dør, som sitter i instinktet til hunden. Det er makabert, men det er sånn det er.

Uansett hvilken type leke du velger, er det viktig å velge en som passer til din hunds størrelse, alder og personlighet. Sørg for å overvåke hunden din når den leker med lekene, og bytt ut leker som blir ødelagt eller ødelagt. Ved å gi hunden din et utvalg av forskjellige leker, kan du hjelpe til med å holde den opptatt og fornøyd.

Credits:
Photo by Mathis Jrdl on Unsplash


De beste nettbutikkene


Nettbutikker i kategorien Hund
HundSe alle (17 stk.)

Nettbutikker i kategorien Katt
KattSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Reptil
ReptilSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Smådyr
SmådyrSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Fugl
FuglSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Fisk
FiskSe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Hest
HestSe alle (5 stk.)

Nettbutikker i kategorien Diverse
DiverseSe alle (52 stk.)

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no