Hjem | Fugl

Alledyrebutikker.no – dyrenettbutikker i Norge ikon

Fugl

Vi har 1 nettbutikker i kategorien Fugl!


Fuglebutikken

Butikken for deg med tropefugler! Dem har stort utvalg i bur, mat, leker og utstyr til undulat, parakitt, papegøye og andre burfugler.

Les mer Besøk Fuglebutikken

Kategori: Fugl

Hvis du er en fugleelsker og eier en eller flere fugler, vil du sannsynligvis ønske å finne utstyr som kan gi dem et trygt og komfortabelt hjem, samt stimulering og underholdning. Heldigvis kan du finne et stort utvalg av utstyr til fugler i nettbutikkene under her. Her er noen eksempler:

  1. Bur: Et bur gir fuglene et trygt og sikkert sted å bo. Du kan finne bur i forskjellige størrelser, materialer og design, avhengig av størrelsen og arten til fuglene dine.

  2. Mat- og vannskåler: Fugler trenger mat og vann, og det er viktig å ha passende skåler for dem. Du kan finne skåler i ulike materialer og størrelser, inkludert skåler som kan festes til buret.

  3. Leker: Leker er viktige for å gi fugler mental og fysisk stimulering. Du kan finne leker som speil, vugger, gnagestenger, husker og lekematter.

  4. Senger og reder: Fugler trenger et sted å sove og føle seg trygge. Du kan finne senger og reder i forskjellige størrelser og materialer, avhengig av fuglens størrelse og art.

  5. Gnagerhjul: Noen fugler, som undulater og papegøyer, kan nyte å løpe på et gnagerhjul. Du kan finne gnagerhjul i forskjellige størrelser og materialer.

  6. Toalettutstyr: Fugler trenger også et egnet sted å gjøre fra seg. Du kan finne toalettutstyr som sand, avis og halm i nettbutikker.

  7. Fôr og snacks: Fugler har forskjellige diettbehov, og det er viktig å gi dem riktig fôr og snacks. Du kan finne spesialfôr og snacks tilpasset forskjellige fuglearter i nettbutikkene.

  8. Pleieprodukter: Fugler trenger også å bli stelt og pleiet. Du kan finne pleieprodukter som børster, kammer og negleklippere for fugler i nettbutikkene "våre".

Det er viktig å velge riktig utstyr til din fugl for å sikre at de har et trygt, sunt og stimulerende miljø å bo i. Her kan du finne et stort utvalg av utstyr til fugler, og det er enkelt å sammenligne produkter og priser for å finne det beste alternativet for deg og din fjærkledde venn.

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no