Hjem | Reptil

Alledyrebutikker.no – dyrenettbutikker i Norge ikon

Reptil

Vi har 1 nettbutikker i kategorien Reptil!


Reptil.no

Norges største – og eldste? – nettbutikk for reptilutstyr, mat og tilbehør til reptiler.

Les mer Besøk Reptil.no

Kategori: Reptil

 

Reptiler kan være flotte kjæledyr for de som er interessert i disse fascinerende skapningene. Men for å sikre at de har et trygt og sunt miljø, er det viktig å kjøpe riktig utstyr. Heldigvis kan du finne et bredt utvalg av reptilutstyr her! Her er noen eksempler:

  1. Terrarier: Terrarier er en nødvendighet for å gi reptiler et trygt og egnet sted å bo. Du kan finne terrarier i forskjellige størrelser, materialer og design.

  2. Varme- og belysningsutstyr: Reptiler er krypdyr og trenger spesifikke temperaturer for å trives. Du kan finne varme- og belysningsutstyr som varmelamper, UV-lamper og varmematter.

  3. Fôringsutstyr: Reptiler har spesielle diettbehov, og det er viktig å gi dem riktig fôring. Du kan finne fôringsutstyr som skåler, pincetter og automatisk fôringsutstyr.

  4. Dekorasjoner: Dekorasjoner kan gi reptiler et mer naturlig og stimulerende miljø. Du kan finne alt fra planter til bergarter og kunstige huler.

  5. Vann- og fuktsystemer: Reptiler trenger vann og fuktighet for å overleve. Du kan finne vannskåler og fuktsystemer som sprayflasker og tåkegeneratorer.

  6. Termometre og hygrometre: For å sikre at reptiler har riktig temperatur og fuktighet i terrariet, kan du finne termometre og hygrometre.

  7. Sand og substrater: Reptiler trenger et egnet substrat for å hvile og grave. Du kan finne sand, torv og andre substrater.

Det er viktig å velge riktig reptilutstyr som passer til arten og størrelsen på reptilet ditt. Her vil du finne et stort utvalg av reptilutstyr, og det er enkelt å sammenligne produkter og priser for å finne det beste alternativet for deg og ditt kjæledyr.

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no