Hjem | Smådyr

Alledyrebutikker.no – dyrenettbutikker i Norge ikon

Smådyr

Vi har 1 nettbutikker i kategorien Smådyr!


Gnagerbutikken

Gnagerbutikken – For deg som elsker gnager og smådyr! Dette kan nok virke som Norges største gnager- og smådyrsbutikk.

Les mer Besøk Gnagerbutikken

Kategori: Smådyr

Smådyr som hamstere, marsvin, kaniner og andre små kjæledyr kan være fantastiske følgesvenner for dyreelskere som bor i små leiligheter eller som ønsker seg et kjæledyr som krever mindre plass og oppmerksomhet enn en hund eller katt. Heldigvis kan du finne et stort utvalg av utstyr til smådyr i nettbutikker. Her er noen eksempler:

  1. Bur: En bur er en nødvendighet for de fleste smådyr. Du kan finne bur i forskjellige størrelser, materialer og design, alt etter størrelsen og arten på dyret ditt.

  2. Mat- og vannskåler: Smådyr trenger mat og vann, og det er viktig å ha passende skåler for dem. Du kan finne skåler i ulike materialer og størrelser, inkludert skåler som kan festes til buret.

  3. Leker: Leker er viktige for å gi smådyr mental og fysisk stimulering. Du kan finne leker som baller, gnagerstenger, husker og tunneler.

  4. Senger og hytter: Smådyr trenger et sted å sove og føle seg trygge. Du kan finne senger og hytter i ulike størrelser og materialer.

  5. Gnagerhjul: Hamstere og andre gnagere trenger å bevege seg og løpe for å holde seg sunne og aktive. Du kan finne gnagerhjul i ulike størrelser og materialer.

  6. Toalettutstyr: Smådyr trenger også et egnet sted å gjøre fra seg. Du kan finne toalettutstyr som sandbokser og halm i nettbutikkene her.

  7. Fôr og snacks: Smådyr har forskjellige diettbehov, og det er viktig å gi dem riktig fôr og snacks. Du kan finne spesialfôr og snacks tilpasset forskjellige smådyr i nettbutikker her.

  8. Pleieprodukter: Smådyr trenger også å bli stelt og pleiet. Du kan finne pleieprodukter som børster, kammer og negleklippere for smådyr i nettbutikkene.

Det er viktig å velge riktig utstyr til ditt smådyr for å sikre at de har et trygt, sunt og stimulerende miljø å bo i. i "våre" nettbutikker kan du finne et stort utvalg av utstyr til smådyr, og det er enkelt å sammenligne produkter og priser for å finne det beste alternativet for deg og ditt kjæledyr.

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no