Hjem | Nyheter

Nyheter

Hva er en ulveklo på hunder?

Hva er en ulveklo på hunder? En ulveklo på hunder er en liten, ekstra klauvlignende tå som finnes på innsiden av hundens ben, vanligvis på bakpotene. Denne tåen sitter høyere oppe på hunden ben enn de andre tærne, og kan henge løst eller være festet til benet med en liten bit av hud. Ulvekloen er også kjent som "dewclaw" på engelsk. Man sier også "spore".

Les mer

 

Hvor langt bør et kobbel / hundebånd være?

Hvor langt bør et kobbel / hundebånd være? Det er et spørsmål, når vi var ferske hundeeiere, lurte fælt på. Når brukes de forskjellige lengdene? Og hva er "ideallengden"? (!!!)

Les mer

 

Er det mye ansvar å eie katt?

Er det mye ansvar å eie katt? Å eie en katt krever et betydelig ansvar, og det er viktig å forstå at det å eie en katt er en langsiktig forpliktelse. Her er noen av de viktigste ansvarsområdene knyttet til å eie en katt:

Les mer

 

Tenk over dette før du anskaffer deg reptiler

Tenk over dette før du anskaffer deg reptiler Stell av reptiler kan variere avhengig av arten og størrelsen på dyret. Generelt sett krever reptiler spesielle omsorgsbehov og en eier som er villig til å gi dem den oppmerksomheten og tiden de trenger for å være sunne og lykkelige. Her er noen av de vanlige stellebehovene for reptiler:

Les mer

 

De forskjellige hundelekene – og hva de gjør

De forskjellige hundelekene – og hva de gjør Hundeleker er viktige for å holde hunden din aktiv, sunn og glad. Enten du har en valp eller en voksen hund, er det viktig å ha et utvalg av hundeleker for å holde dem opptatt og fornøyd. Her er noen forskjellige typer hundeleker du kan vurdere å kjøpe for din firbente venn:

Les mer

 

Viktige ting du trenger å kjøpe for å ta vare på din nye valp

Viktige ting du trenger å kjøpe for å ta vare på din nye valp En valp er en ny og spennende tilvekst i livet ditt, men det krever også mye arbeid å ta vare på en liten hundevalp. Når du bringer en valp hjem, er det flere ting du bør ha på plass for å sikre at valpen har alt den trenger for å trives og vokse opp til å bli en sunn og lykkelig voksen hund. Her er en liste over 10 viktige ting du bør kjøpe for å ta vare på din nye valp:

Les mer

 

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no