Hjem | Om Alledyrebutikker.no

Om Alledyrebutikker.no

Alledyrebutikker.no ønsker å vise det ekstremt store mangfoldet av dyrenettbutikker i Norge – fra de aller minste, til de store kjedene. Vi leter frem gull i nettbutikk-jungelen for deg!

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor ofte oppdateres Alledyrebutikker.no?
Vi forsøker å ta unna alle innkomne tips innen 24 timer. Ut over det, oppdaterer vi med nye nettbutikker jevnlig, samt generelle artikler.

Hvorfor skal vi registrere vår nettbutikk her?
Først: Det er gratis. Deretter: Fordi du ønsker mest mulig salg. Vi kan ikke garantere deg mersalg, men all fornuft og erfaring tilsier at jo flere plasser man får spredd budskapet om sin egen nettbutikk, jo bedre er det. I tillegg er lenkene våre til din nettbutikk do-follow, som betyr at Google vil vektlegge den og følge lenken, som er bra for din søkemotoroptimalisering.

Hvor mye koster det?
Det er 100% gratis! Normale oppføringer vil alltid være gratis, og slik skal det være.

Men hvordan tjener dere penger? There is no such thing as free lunch...
Vi har reklameinntekter på nettsiden, og for oss er det et bedre alternativ enn at nettbutikker skal betale for denne tjenesten. En gylden tommelfingerregel er: Aldri betal for oppføringer til din nettbutikk, med mindre det er en promotering eller at det faktisk kan gi deg noe igjen for investerte penger.

HER ER DET GRATIS - ALLTID!

Vi ønsker å ha en så stor og komplett liste som mulig, og hver dag opprettes det nye nettbutikker i Norge – og vi ønsker å løfte alle frem og bidra til økt vekst for norske dyrenettbutikker. I en pressemelding fra Klarna, så får Klarna en ny nettbutikk inn i sine (internasjonale) systemer hvert 8. minutt!

Det er et hårete mål, men vi klarer det – med god hjelp fra dere som eier nettbutikker.

Denne siden ble etablert 2023, og skal prøve å gi et uhildet bilde av norske dyrenettbutikker.

Hvem eier Alledyrebutikker.no?
Alledyrebutikker.no eies og driftes av Contentish AS. Du kan kontakte oss på telefon 46 77 00 22, eller post@qtmedia.no.

For ordens skyld opplyser vi om at morselskapet til Contentish er QT Media AS, som tilbyr digitale tjenester for firmaer, herunder også nettbutikker.

Annonsere på Alledyrebutikker?

Her på Alledyrebutikker.no har vi en rekke muligheter for annonsering, promotering og markedsføring for din bedrift. Vanlige oppføringer er selvsagt gratis!

Gå her for å kontakt oss for annonsering. Click here for advertising options.

Informasjon:
Ikoner: Icons created by Freepik - Flaticon

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Alledyrebutikker.no